Bied een verfrissende ervaring!

Door het binnenklimaat te herdefiniëren biedt Nomestic Air Quality Solutions bedrijven de mogelijkheid de gezondheid van klanten prioriteit te geven. Door gebruik te maken van technologie en innovatie kunt u ruimten ontwerpen waar klanten zich in alle veiligheid kunnen vermaken.

Nomistic Air Quality Solutions voor cafés en winkels zal een revolutie teweegbrengen in de horeca en de detailhandel. Maak gebruik van innovaties om de veiligheid en het comfort van uw klanten te verzekeren. Verbeter klantervaringen door een setting te creëren waar gezelligheid en gezondheid hand in hand gaan.

Geef het welzijn van de klant prioriteit

Nomestic solutions bieden u de mogelijkheid om gasten een veilige en gezonde omgeving te bieden terwijl zij genieten van uw menukeuzes.

Realtime controle

Om uw klanten het beste comfort te bieden, is het belangrijk de variabelen van de binnenluchtkwaliteit in de gaten te houden, zoals het CO2-gehalte, temperatuur en vochtigheid.

Creëer de perfecte winkelatmosfeer

Nomestic solutions veranderen uw winkel in een oase van frisheid wat klanten de zekerheid geeft dat hun veiligheid uw prioriteit is.

Vertrouwen via inzichten

Controleer de luchtkwaliteit in realtime en bied het winkelend publiek een comfortabele en aangename ervaring tijdens het ontdekken van uw producten.

Ontdek nu

Versterk vertrouwen van de klant

Nomestic-apparaten bieden direct inzicht in de luchtkwaliteit, waardoor klanten het vertrouwen krijgen dat uw zaak gezondheid en welzijn hoog in het vaandel heeft.

Klantvertrouwen versterken

De apparaten van Nomestic bieden direct inzicht in de luchtkwaliteit, wat het vertrouwen geeft dat uw zaak gezondheid en welzijn hoog in het vaandel heeft.

Aangenaam dineren

Klanten genieten van hun maaltijden omdat ze weten dat het interieur is ontwikkeld voor hun comfort en veiligheid.

Betere verkoopervaring

Nomestic solutions zorgen ervoor dat klanten zich gewaardeerd voelen en dat hun welzijn ertoe doet, waardoor hun winkelervaring nog aangenamer en bevredigender wordt.

Ongeëvenaard welzijn

Vol vertrouwen in de frisse, schone lucht om zich heen kunnen de winkelende mensen zich concentreren op het bekijken en uitkiezen van producten.

Ontdek nu

Heldere inzichten

Ontvang realtime waarschuwingen om direct actie te ondernemen bij afwijkingen, en geniet van op maat gemaakte oplossingen die zich naadloos aanpassen aan de unieke indelingen en behoeften van restaurants en winkels.

Nauwkeurige CO2-metingen

Nomestic CO2-monitoren bieden precisie in het beoordelen van de binnenlucht en helpen u het ideale CO2-gehalte te handhaven voor het ultieme klantcomfort.

Direct actie ondernemen

Ontvang realtime waarschuwingen om snel te reageren op afwijkingen voor een optimale luchtkwaliteit.

Oplossingen op maat

Nomestic Solutions passen zich naadloos aan aan de unieke indelingen en behoeften van restaurants en winkels en zorgen zo voor een consistente luchtkwaliteit.

Stilte gegarandeerd

De apparaten van Nomestic werken zeer discreet en creëren zo een aangename omgeving waarin uw klanten zich kunnen richten op de momenten die ertoe doen.

Ontdek nu

Branchegerichte Oplossingen

Nomestic begrijpt de eisen van de horeca- en retailwereld en biedt oplossingen die feilloos aansluiten op de specifieke behoeften binnen uw sector.

Expertise op maat

Nomestic begrijpt de aparte eisen van de horeca- en retailsector en biedt oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften binnen uw sector.

Veiligheid en tevredenheid

Met onze oplossingen zorgt u voor de perfecte balans tussen veiligheid en klanttevredenheid, een cruciaal aspect voor het runnen van een succesvol restaurant of winkel.