Uw eerste stap naar schone lucht

Garandeer een gezond binnenklimaat voor iedereen.

Ons assortiment

Airsight CO2 Meter

Oorspronkelijke prijs was: € 69,00.Huidige prijs is: € 64,00.

Gratis verzending vanaf €120,-

Gratis verzending op bestellingen vanaf €120,- & eenvoudig retourneren

2 Jaar garantie

Volledige garantie gedurende twee jaar op al onze producten.

30 Dagen bedenktijd

Ontdek met vertrouwen! Zorgeloos proberen.

voor thuis

Transformeer uw woonkamer

Nomestic Home Air Quality Solutions zijn bijzonder innovatieve oplossingen om inzicht te krijgen in uw woonkamer en deze te verbeteren. Door onze toewijding aan innovatie en empowerment leveren wij geavanceerde tools waarmee u een thuis kunt creëren dat gezond en aangenaam is. Nomestic is gespecialiseerd in het bieden van een verbeterde levensstijl, gebaseerd op een gezonde omgeving.

Voor School

Hoogwaardige Oplossingen voor Gezonde Onderwijsinstellingen

Nomestic Air Quality Solutions veranderen de schoolomgeving revolutionair, door de nadruk te leggen op de gezondheid, het welzijn en academische excellentie van studenten. Onze innovatieve benadering biedt realtime controle, bruikbare inzichten en naleving van de luchtkwaliteitsnormen, en draagt daarmee bij aan een omgeving waarin studenten kunnen floreren en docenten kunnen uitblinken.

Voor Kantoor

Verander uw kantooromgeving radicaal met Nomestic Air Quality Solutions

Investeer in de gezondheid van uw medewerkers en gebruik Nomestic Air Quality Solutions om uw werkruimte gezonder en efficiënter te maken. Het is belangrijk om het nieuwe tijdperk van gezondheid op de werkplek te omarmen waarin u afstand doet van verouderde technieken en onzekerheden en de kracht van realtime controle en bruikbare inzichten verwelkomt.

Voor Detailhandel

Zorg voor een verfrissende ervaring!

Nomestic Air Quality Solutions transformeren de winkelomgeving ingrijpend, met een focus op gezondheid, welzijn en verkoopprestaties. Onze innovatieve aanpak zorgt voor real-time monitoring, bruikbare inzichten en naleving van luchtkwaliteitsnormen, waardoor een atmosfeer ontstaat waarin winkelmedewerkers kunnen gedijen en de detailhandel kan uitblinken.Gezond leven in een gezond huis moet altijd eenvoudig zijn.

Uw welzijn is net zo belangrijk als die van uw gezinsleden, dus zorg voor ieders veiligheid en gezondheid met frissere en schone lucht.

Maak de onzichtbare elementen van uw lucht zichtbaar

Nomestic helpt u de Indoor Air Quality (IAQ) te meten waardoor u uw ruimten gezond en efficiënt kunt maken.

Temperatuur

Vochtigheid

CO
(Koolstofdioxide)

AQI
(Luchtkwaliteitsindex)

HCHO
(Luchtformaldehyde)

TVOC
(Totale Vluchtige Organische Stoffen)

C6H6
(Benzeen)

PM2.5 / PM10
(Stofdeeltjes)

Schrijf je in en ontvang exclusieve aanbiedingen en updates