Verander uw kantooromgeving revolutionair met Nomestic Air Quality Solutions

Investeer in de gezondheid van uw medewerkers en gebruik Nomestic Air Quality Solutions om uw werkruimte gezonder en efficiënter te maken. Het is belangrijk het nieuwe tijdperk van gezondheid op de werkplek te omarmen waarin u afstand doet van verouderde technieken en onzekerheden en de kracht van realtime controle en bruikbare inzichten verwelkomt.

Met onze realtime monitoring, bruikbare inzichten en toewijding aan welzijn stellen wij u in staat een gezondere, productievere werkruimte te creëren die medewerkers betrekt, de beleving van de werkplek verbetert en de norm stelt voor een succesvolle en verantwoordelijke kantooromgeving.

Het probleem met traditionele benaderingen

Vroeger maakten werkgevers zich niet druk om de kantooromgeving en schonken geen aandacht aan de luchtkwaliteit wat leiddde tot verschillende gezondheidsrisico’s en verminderde productiviteit. Verouderde methodes pakken belangrijke luchtfactoren niet aan en medewerkers blijven zich zorgen maken over de veiligheid van de lucht die zij inademen.

Inzicht in de lucht die u inademt

Voorzie uw kantoor met Nomestic CO2-meters en biedt uw medewerkers realtime inzicht in de luchtkwaliteit, de temperatuur, de luchtvochtigheid en het CO2- gehalte.

Ga de strijd aan tegen het sick building syndrome

Controleer de PM2.5 en VOC-niveaus om de gevaren van luchtvervuiling binnenshuis te verminderen en de gezondheid en het geluk van uw medewerkers te verbeteren.

Meer positieve energie

Medewerkers krijgen vertrouwen in hun werkplek omdat ze weten dat de lucht wordt gecontroleerd en veilig is.

Productiviteit optimaliseren

Voorkom het gevoel van onbehagen door hoge temperaturen en CO2-niveaus door snel maatregelen te treffen voor een betere luchtcirculatie.

Ontdek nu

Versterk Vertrouwen met Nomestic

Ontdek de kracht van toewijding aan gezondheid en veiligheid door Nomestic’s innovatieve CO2-meters in lobbies te integreren. Maak indruk op uw klanten en creëer een gezonde werkomgeving die getuigt van uw inzet voor hun welzijn.

Maak indruk op uw klanten

De CO2-meters van Nomestic in lobbies tonen uw toewijding aan gezondheid en veiligheid.

Gezamenlijke transparantie

Deel gegevens met bezoekers om het vertrouwen en het gevoel van welbehagen te versterken.

Vroegtijdig signaleren en reageren

Facility managers ontvangen tijdig waarschuwingen waardoor zij proactief kunnen bijsturen om de luchtkwaliteit te handhaven.

Transparante zorg

Leidinggevenden tonen hun oprechte betrokkenheid bij de gezondheid, veiligheid en productiviteit van hun werknemers via geavanceerde luchtkwaliteitsoplossingen.

Ontdek nu

Verbetering op de werkvloer

Nomestic verbetert uw werkplek met meetbare prestatieverbeteringen door betere luchtkwaliteit. Gebruiksvriendelijk dashboard en schaalbare oplossingen voor elk kantoor. Optimaliseer uw werkomgeving met Nomestic.

Vertrouwen in uw werkplek

Nomestic biedt u de mogelijkheid om een betere werkplekervaring te bieden om talent aan te trekken, te behouden en om gezondheid en productiviteit te stimuleren.

Tastbare prestatieverbeteringen

Betere luchtkwaliteit is direct van invloed op de prestaties en het welzijn van uw medewerkers wat resulteert in meetbare resultaten.

Gebruiksvriendelijke ervaring

Nomestic biedt een intuïtief dashboard waarmee u de luchtkwaliteit kunt controleren en tijdig waarschuwingen ontvangt als er zich problemen voordien.

Schaalbaarheid

Onze oplossingen zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften en bieden inzichten op meerdere niveaus en machtigingsinstellingen, of u nu een klein kantoor of een grote campus heeft.

Ontdek nu

Straal moderne esthetiek vanuit uw werkplek

Nomestic’s verfijnde CO2-meters voegen een vleugje moderniteit toe aan uw kantooromgeving. Ervaar niet alleen stijlvol design, maar ook een duidelijke toewijding aan het welzijn van uw team.

Stijlvol design

Huishoudelijke CO2-meters geven uw kantoorruimte een moderne touch door moeiteloos in de omgeving op te gaan.

Toon uw toewijding

Laat uw inspanningen en resultaten zien om vertrouwen van uw personeel te winnen door uw toewijding aan hun welzijn te tonen.