Transformeer uw woonruimte

Nomestic Home Air Quality Solutions zijn bijzonder innovatieve oplossingen om inzicht te krijgen in uw woonkamer en deze te verbeteren. Door onze toewijding aan innovatie en empowerment leveren wij geavanceerde tools waarmee u een thuis kunt creëren dat gezond en aangenaam is. Nomestic is gespecialiseerd in het bieden van een verbeterde levensstijl, gebaseerd op een gezonde omgeving.

Met Nomestic Home Air Quality Solutions kunt u uw woonruimte verbeteren en een gezondere levensstijl aannemen. Ontdek de kracht van slimme monitoringtools waarmee u een omgeving kunt ontwerpen waarin welzijn floreert en u er zeker van bent dat de lucht die u inademt puur, gezond en verkwikkend is.

Boost voor persoonlijk welzijn

Onze intelligente luchtkwaliteitsmonitoren bieden betrouwbare informatie waarmee u meer controle heeft over uw woonruimte dan ooit tevoren.

Onze intelligente luchtkwaliteitsmonitoren bieden betrouwbare informatie waarmee u meer controle heeft over uw woonruimte dan ooit tevoren.

Uitgebreide monitoring

Nomestic biedt controleapparatuur met een gebruiksvriendelijke interface waarmee u een holistisch inzicht krijgt in de luchtkwaliteit van uw huis.

Bruikbare inzichten

Gewapend met data kunt u geïnformeerde acties ondernemen om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren en zelfs zorgen over radon aan te pakken.

voor thuis

Het belang van CO2-monitoring

Nomestic Home Air Quality Solutions zijn bijzonder innovatieve oplossingen om inzicht te krijgen in uw woonkamer en deze te verbeteren.

Virusbeperking

Het CO2-gehalte correleert met de virusdeeltjesconcentratie in een ruimte. Met Nomestic-monitoren kunt u de ventilatiekwaliteit beoordelen en mogelijke virusverspreiding tot het minimum beperken.

Innovatieve sensortechnologie

Nomestic CO2-monitoren maken gebruik van een geavanceerde NDIR- sensor om het CO2-gehalte in de lucht nauwkeurig te meten en realtime metingen te bieden.

Ventilatie verbeteren

Hoge CO2-waarden wijzen op onvoldoende ventilatie wat kan leiden tot ongemak en zelfs gezondheidsrisico’s. Nomestic CO2- monitoren helpen u met het identificeren en oplossen hiervan.

Gouden standaard voor binnenluchtkwaliteit

Koolstofdioxide (CO2)-meting is essentieel voor het bepalen van de binnenluchtkwaliteit en zorgen voor een goede ventilatie in huizen.

Ontdek nu

Het Creëren van een Verfrissend Gezonde Thuisomgeving

Ontdek hoe je jouw huis omtovert tot een oase van frisheid en gezondheid met praktische tips en innovatieve oplossingen voor een verbeterde leefomgeving

Betere ventilatie

Nomestic CO2-monitoren helpen bij het identificeren van slecht geventileerde ruimten en begeleiden je bij het implementen van effectieve oplossingen voor de circulatie van frisse lucht.

Mechanisch of natuurlijk

Onze sensoren leiden u naar de beste ventilatietechnieken, ofwel mechanische ventilatie of een natuurlijke luchtstroom via open ramen en deuren.

Unieke benadering

Nomestic biedt een opvallend perspectief op de luchtkwaliteit in huis, en richt zich op het verbeteren van uw dagelijks leven door gebruik te maken van geavanceerde sensortechnologie.

Verandering mogelijk maken

Met onze producten kunt u de controle over uw omgeving nemen en zo zorgen voor een gezonder huis voor uzelf en uw geliefden.