Voed gezonde geesten met Nomestic Air Quality Oplossingen voor scholen

Nomestic Air Quality Solutions zorgen voor een revolutie op scholen, waarbij de nadruk ligt op de gezondheid van de studenten, hun welzijn en hun prestaties. Onze innovatieve benadering biedt realtime controle, bruikbare inzichten en naleving van de luchtkwaliteitsnormen en draagt daarmee bij aan een omgeving waarin studenten kunnen floreren en docenten kunnen uitblinken. Met Nomistic Air Quality Solutions die speciaal ontworpen zijn voor scholen.

Kunt u zorgen voor een ondersteunende en veilige sfeer voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. In een dynamische educatieve omgeving is luchtkwaliteit nog belangrijker, aangezien deze van invloed is op de gezondheid, concentratie en algemene leerervaring van de studenten.

Realtime monitoring

Nomestic biedt realtime gegevens over klassen waardoor de veiligheid en gezondheid van de studenten de prioriteit krijgt.

Continue inzichten

Omarm de kracht van bruikbare inzichten om klassen doorlopend gezonder en veiliger te houden.

Door de luchtkwaliteit te kennen en te beheren, kunnen scholen een veilige omgeving creëren waardoor het leertraject van studenten wordt verbeterd.

Ouders krijgen het vertrouwen dat hun kinderen schone lucht inademen wat bijdraagt aan hun algemene welzijn.

Ontdek nu

Veilig en Gezond Onderwijs

Nomestic waarborgt veiligheid en welzijn op school met virusbestrijding, optimale luchtkwaliteit en continue gemoedsrust voor ouders, terwijl docenten realtime gegevens gebruiken voor een positieve leeromgeving

Bescherming tegen schadelijke virussen

Door het CO2-gehalte te controleren, kunnen ouders zeker zijn van goed geventileerde klassen voor de veiligheid van hun kinderen.

Docenten krijgen realtime gegevens om zo de luchtkwaliteit te optimaliseren wat zorgt voor een gunstige leeromgeving.

Ouders kunnen hun kinderen vol vertrouwen naar school sturen, wetende dat de luchtkwaliteit wordt gecontroleerd.

Docenten kunnen hun gemoedsrust en waardering delen met collega’s en leerlingen.

Ontdek nu

Gezond Leren, Betere prestaties

Nomestic maakt klaslokalen gezonder en prestaties beter. Makkelijke toegang tot informatie helpt scholen om slimme aanpassingen te maken voor een fijnere leeromgeving.

Leerruimtes transformeren

Een slechte binnenluchtkwaliteit beïnvloedt de oplettendheid, productiviteit en resultaten en verhoogt het ziekteverzuim van leerlingen en docenten.

Prestaties verbeteren

Verbeter de prestaties van leerlingen, personeel en de aanwezigheid door een gezond binnenklimaat te creëren.

Beheer en deel historische en live gegevens over de luchtkwaliteit eenvoudig en bevorder daardoor de transparantie met belanghebbenden.

Krijg diepere inzichten in de werking van het HVAC-systeem, filtratiemanagement en ventilatiesnelheden om proactief bij te kunnen sturen.

Ontdek nu

Groen onderwijs

Nomestic bevordert duurzaamheid, bouwt vertrouwen op met CO2-naleving en gegevensgestuurde verbeteringen in scholen.

Efficiënt resourcebeheer

Optimaliseer het energieverbruik, verlaag de operationele kosten, verhoog de omzet en voldoe bovendien aan de luchtkwaliteitsnormen.

Vertrouwen opbouwen

Voldoe probleemloos aan de CO2-regelgeving, bouw vertrouwen op onder ouders, docenten en leerlingen.

Gegevensgestuurde verbeteringen

Met Nomestic kunnen scholen gegevensgestuurde beslissingen nemen waardoor middelen efficiënt kunnen worden toegewezen en besparingen worden gerealiseerd.

Wees getuige van het positieve effect van een aanzienlijk verlaagd CO2-gehalte wat bijdraagt aan gezondere lucht en energiebesparingen.