Over ons

Nomestic is toegewijd aan het bevorderen van gezondheid en welzijn middels innovatieve en gebruiksvriendelijke luchtkwaliteitsmeters. Met een sterke focus op integriteit, continue verbeteringen en hoogwaardige producten stellen wij mensen in staat de controle over hun binnenklimaat te nemen en zo een gezondere en veiligere omgeving te creëren voor zichzelf en hun gemeenschap. De reden waarom wij de eerste keuze zijn, komt hoofdzakelijk door onze betrouwbare en effectieve oplossingen die uw binnenklimaat verbeteren en uw welzijn vergroten zodat u erop kunt vertrouwen dat uw lucht in goede handen is.

De kernfocus van Nomestic ligt bij het meetbaar en transparant maken van de binnenluchtkwaliteit voor de algemene bevolking om gezondheid en welzijn te stimuleren. Ons doel is innovatieve en gebruiksvriendelijke luchtkwaliteitsmeters te gebruiken waarmee mensen en gemeenschappen hun binnentemperatuur kunnen regelen. Wij werken eraan om elke binnenlocatie, inclusief uw huis, werkplek en andere ruimtes, gezonder te maken voor iedereen.

Integriteit is een van onze kernwaarden en wij vinden het uitermate belangrijk eerlijk en transparant te zijn tegenover onze klanten. We zijn er trots op dat we continu blijven verbeteren, omdat we begrijpen dat perfectie bereiken een reis is en we willen er dan ook alles aan doen om onze producten verder te ontwikkelen en te itereren om de best mogelijke oplossingen te bieden.

Wat we doen

Wij van Nomestic bieden een breed scala aan waardevolle luchtkwaliteitsmeters die allemaal slim zijn en nauwkeurige gegevens bieden. Onze producten meten nauwkeurig CO2-gehaltes tussen 400 en 5000 PPM dankzij zeer gevoelige NDIR-sensoren. Het intuïtieve ontwerp biedt u een duidelijk overzicht van de gezondheid van uw binnenklimaat waarmee u geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor uw welzijn en dat van uw geliefden.

Dankzij de realtime monitoring via onze smartphone-app kunt u altijd en overal de luchtkwaliteit volgen. Wij begrijpen het belang van een gezonde leefomgeving en daarom zijn onze luchtkwaliteitsmeters automatisch gekalibreerd, bieden zij proactief meldingen en dankzij de extra functies zoals een thermo- en vochtmeter kunt u het gehele binnenklimaat analyseren.

Ons team besteedt veel tijd aan het creëren van hoogwaardige producten die het leven van onze consumenten verbeteren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze acties en streven er continu naar de allerbeste service te bieden en onze zeer gewaardeerde klanten te ondersteunen.

Waarom voor ons kiezen

Gezondheid staat voorop

Onze focus is uw gezondheid en welzijn. Dankzij onze luchtkwaliteitsmeters creëert u de gezondste en veiligste leefomgeving voor uzelf en uw gezin.

Innovatieve oplossingen

Wij streven naar het ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten waarmee iedereen de kwaliteit van de binnenlucht eenvoudig kan monitoren.

Transparantie en integriteit

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Onze luchtkwaliteitsmeters bieden nauwkeurige en betrouwbare gegevens zodat u zorgeloos kunt leven.

Continue verbetering

Wij streven er altijd naar de beste te zijn. Continue verbeteringen doorvoeren zit in ons DNA en wij zorgen er dan ook voor dat we onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden.

Individuen versterken

Ons team gelooft in teamwork en samen zorgen zij voor een creatieve, ondersteunende en veilige werkplek. Wij doen er alles aan om een uitstekende klantenservice te bieden.

Ondersteunend team

Ons ervaren en toegewijde team is toegewijd
aan het ontwikkelen van betrouwbare en kosteneffectieve
producten voor het bewaken van de luchtkwaliteit binnenshuis.

Missie

Onze missie is om de standaard van leef- en werkomgevingen te definiëren door datagestuurde oplossingen voor het bewaken van de binnenluchtkwaliteit te leveren om de gezondheid en veiligheid te verbeteren, de uitstoot van broeikasgassen en het energieverbruik aanzienlijk te verminderen en bij te dragen aan duurzame ontwikkeling en een gezondere planeet.

Visie

Onze visie is om individuen en bedrijven in staat te stellen controle te nemen over hun milieugezondheid door betrouwbare en uitgebreide inzichten te bieden in de kwaliteit van de binnenlucht, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen en de risico’s van binnenluchtvervuiling kunnen beperken, hun persoonlijk welzijn kunnen verbeteren en een gezondere omgeving kunnen realiseren.